Proiectul de REABILITARE a Centrului ADMR, finantat de catre Fundatia Vodafone Romania, este un REAL SUCCES.

Acum 13 ani, cand s-a achizitionat aceasta cladire care se afla intr-o stare avansata de degradare  nu s-a reusit decat partial reabilitarea ei, si anume: schimbarea acoperisului, a dusumelelor si tencuirea peretilor, care intre timp din cauza lipsei de caldura, a umezelii si a frigului  a ajuns sa cada de pe pereti.

Dusumelele distruse de ciuperci, mirosul intepator de mucegai si igrasie facea ca acest loc sa nu fie deloc agreat de bolnavi, iar majoritatea programelor  pentru copii si tineri se desfasurau pe parcursul verii, atunci cand afara era cald si bine.

Dorinta de a transforma acest imobil a fost obiectivul principal al  echipei de coordonare care a preluat  asociatia acum doi ani.

Speranta  a dainuit mereu in mintea si inima mea, imi doream atat de mult sa pot reusi sa schimb totul  pentru ei, pentru semenii mei aflati in suferinta.

Si ca intr-o poveste, Zana cea Buna care a facut MAGIA  pentru noi  este FUNDATIA VODAFONE care a reusit sa  transforme  acest loc, intr-o casa calda, curata, primitoare, utilata cu aparatura electrocasnica,  mobilier, si accesibilizata   conform nevoilor  posesorilor  de  scaun rulant.

Astazi, traiesc  cu emotie,  bucuria, satisfactia  ca dorinta noastra a fost IMPLINITA. De acum incolo aici va fi casa noastra, locul unde ne vom intalni, vom socializa, interactiona si vom desfasura proiectele propuse.

Astazi s-a pus bazele unui nou inceput pentru tot ce inseama ADMR-ul, iar drumul nostru nu se opreste aici, de aceea avem nevoie de continuitate, sprijin si intelegere.

Multumim Vodafone, Multumim Charity Works  Romania pentru toate eforturile depuse de a incheia cu succes acest Proiect de Reabilitare.

Maria Teodorescu – Presedinte ADMR

Ce reprezinta acest proiect pentru noi?
Obisnuiesc sa rog persoanele cu care intram in contact, sa accepte sa ne cunoasca, restul vine de la sine sub forma de investitie sufleteasca. Acest lucru s-a intamplat si cu doamna Andreea Koster, presedinta Organizatiei Charity Works Romania, fara de care prezentul proiect nu s-ar fi conturat.
Am sa descriu recunostinta si multumirea beneficiarilor astfel: reprezentantii Fundatiei Vodafone au inteles ca pentru noi exista doar azi, maine inseamna prea tarziu, ca ne pot ajuta sa ne ajutam singuri si ca putem fi producatori de servicii nu numai consumatori. Aceste putine cuvinte cuprind universul de implinere al distroficilor muscular.
De asemeni voluntarii Vodafone ocupa un loc de frunte in inimile noastre. Ne-au demonstrat notiunea de solidaritate intr-un mod unic. In ceea ce ma priveste, daca as avea posibilitatea sa-mi schimb viata, cu siguranta as deveni voluntar Vodafone.

Daniela Tontsch – vicepresedinte al Asociatiei Distroficilor Muscular

Au fost alaturi de noi in aceasta zi minunata urmatorii sponsori: Asociatia AFAFCI, Sidonia Barbu, Loredana Ciurea, Laura Pusas, Lazar Auto. Multumim!

!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *