Sambata 6 august, am facut o vizita bolnavilor din asociatia noastra, mutati in noul spital din Intorsura Buzaului. Etajul 1 al cladirii spitalului gazduieste sectia de Patologie Neuromusculara. Intr-un spatiu generos bolnavii inca valizi afirma ca se bucura de conditii bune de cazare si tratament. Pentru cei imobilizati nu putem afirma acelasi lucru. Desi am constatat bune intentii din partea conducerii spitalului in legatura cu remedierea  problemei de accesibilitate la bai, spatiu de socializare, raman inca multe aspecte care deranjeaza bolnavii imobilizati, acestia fiind majoritari in cazul diagnosticarii cu distrofie musculara..

Profitand de aceasta vizita, am organizat o masa la iarba verde. Toti bolnavii internati au fost invitati. Masa a fost sponsorizata de RA Ministry.

Atasam poze din spital si de la locul in care s-a desfasurat masa.

One Comment

  1. Popescu Adi

    Salutare,
    Sunt Adi din Cluj, as dori sa stiu despre locatia noua din Intorsura, cate locuri sunt pentru noi acolo? Mai precis cate paturi are in dotare sectia distroficilor?
    Parerea mea este sa nu se renunte la cladirea veche din Valcele. La cate investitii s-au facut acolo in ultimii ani, ar fi bine sa nu se renunte.

    Va multumesc si Sanatate multa va doresc tuturor

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *