Sfarsitul de saptamana  23 septembrie – 25 septembrie, a fost motiv de bucurie deosebita pentru bolnavii din Spitalul Dr. Radu- Horia. ADMR a primit vizita domnului Andreica Gheorghe si fiica sa Iulia,

reprezentantii comunitatii de romani din America, delegati ai Bisericii Penticostale, Misiunea R.A.Ministry.

Prin generozitate si interes fata de cei aflati in suferinta, romanii din America au trimis 1800 euro cu urmatoarea destinatie: 1000 euro se vor folosi pentru renovarea sediului asociatiei,  800 euro, se impart astfel: pentru  masa din 24 septembrie,  iar restul banutilor vor merge catre bolnavii distrofici din azile precum si spre cei mai nevoiasi. S-a intocmit o lista cu 14 familii, in acest sens.

Bolnavii internati in spital, membrii asociatiei, au fost invitati sa socializeze asezati la o masa pe care noi am numit-o “masa dragostei”,  pentru ca in vreme de criza, semenii nostri din America s-au gandit sa ne ofere o bucurie.

Recunostinta noastra este o frumoasa rugaciune indreptata catre Dumnezeu pentru conationalii nostri care nu au ezitat sa fie generosi cu semenii distrifici, unii bolnavi  de mult nu mai stiau sa zambeasca. Pentru darurile lor, Dumnezeu sa-i rasplateasca cu prosperitate si iubire, acestea sa curga in viata lor.

Ne lovim zilnic de indiferenta autoritatilor, suntem sfatuiti sa intiocmim proiecte care ulterior sunt respinse. Este o lupta pe care o biruim numai cu sprijinul comunitatii, asa cum s-a intamplat si de data aceasta.  Multumiri si recunostinta!

Andreica Gheorghe si fiica sa Iulia in spital, de vorba cu bolnavii
Maria Teodorescu, Andreica Gheorghe, Radita si copilul sau, Radu.
Marius, Eugen si oaspetele Andreica Gheorghe
Iulia Andreica si Koti
Bucuria intalnirii
Se rosteste rugaciunea „Tatal Nostru”
Poza de grup

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *