Imaginile acestui articol exprima bucuria imensa a cursantilor nostri din luna iulie. Domnul Porutiu reprezentantul Galeriei Creativ, doamna Sidonia Barbu reprezentanta Donis Brasov, doamna Loredana Ciurea- reprezentanta Euro Dome Brasov, domnul Negrutiu Florin- reprezentantul Power Trading Brasov, sunt persoanele fara de care zambetul nu ar fi fost pe buzele membrilor Asociatiei Distroficilor Muscular.  Fiecare sponsor s-a implicat material si sufleteste ceea ce a generat o stare deosebita de bucurie si incantare in randul bolnavilor. De acum inainte proaspat invataceii vor putea sa creeze obicte de artizanat si bijuterii, vor avea o ocupatie ce va imbina utilul cu placutul. Ei au fost invatati nu numai sa realizeze diferite obiecte ci si cum sa le vanda astfel incat bugetul familiei sa creasca. Fiecarui cursant i s-a permis sa-si pastreze creatiile, ceea ce i-a motivat sa se autodepaseasca.

Multumim inca o data Asociatiei Femeilor de Afaceri si a Femeilor Conducatoare de Intreprinderi Brasov, care prin reprezentantele sale, doamna Sidonia Barbu si doamna Loredana Ciurea, au adus daruri, hainute, fructe si dulciuri pentru toti cei prezenti.

Toti membrii care au participat la cursurile de creatie au mentionat ca timpul a trecut mult mai usor si cu folos, nu au mai simtit ca sunt in spital sau departe de casa. Ne-am dorit pentru ei o forma de evadare pe perioada internarii si am reusit. Pentru cine nu stie, sediul asociatiei este in imediata apropiere a spitalului.

Initiatoarea programului si instructor: Daniela Tontsch

Cursuri de limba germana

Vara aceasta a fost  minunata pentru membrii asociatiei. Doamna profesoara

Csilla Forreiter ne-a ajutat sa descoperim frumusetea limbii germane. 30 de membrii ADMR au luat parte la cursuri. Au constatat ca toate orele au fost distractive si au invatat dupa o metoda mai mult decat prietenoasa. Fiecare si-a dorit ca aceasta metoda sa se practice si in scoli.

Ei erau vazuti exersand in afara cursurilor si amuzandu-se grozav. O parte din acesti cursanti au marturisit ca vor continua sa invate si acasa iar vara viitoare vor participa din nou la cursuri.

Multumim doamnei  Csilla Forreiter pentru timpul petrecut alaturi de noi, pentru ca a stiut sa ne ajute sa invatam cat mai mult intr-un timp scurt si nu in ultimul rand ne-a ajutat sa ne cunoastem mai bine, sa ne imprietenim.

Coordonator program: Daniela Tontsch

Consiliere psihologica pentru membrii ADMR

Doamna psiholog Rodica Rentea ne-a oferit consiliere individual si in grup. Pentru prima data asociatia noastra s-a bucurat de o astfel de oportunitate. Prin intermediul Asociatiei Medicilor din Sfantul Gheoghe peste o suta de bolnavi de distrofie au beneficiat de consultatii gratuite dermatologice, psihologice si cardiologice. Unii dintre acesti bolnavi nu au fost consultati niciodata in viata lor de un cardiolog, dermatolog sau psiholog.

Multumim doamnei Meruta Aurelia cea care a facut posibil acest eveniment si tuturor medicilor ce ne viziteaza constant.

Coordonator program: Daniela Tontsch

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *