Despre un OM, despre un gazetar de excepţie  care a scris despre asociaţia noastră, timp  îndelungat, aproximativ 20 ani, este greu de vorbit. Spun este greu de vorbit  deoarece în faţa  valorilor cuvintele sunt mici şi exprimarea lor nu este pe măsura faptelor făcute de cel despre care se face vorbire. Acest OM este dl. HORIA C. DELIU, fost gazetar la Cuvântul Nou, ex cotidian al jud. Covasna, în prezent gazetar al cotidianului Mesagerul de Covasna, cotidian ce aduna în paginile sale informatii despre noi, despre viaţa de zi cu zi a  ASOCIAŢIA DISTROFICILOR MUSCULAR DIN ROMÂNIA, datorita jurnalistului ce a invatat sa ne cunoasca si sa ne aprecieze actiunile.

Pe lângă faptul că a fost redactor al unei importante reviste de Rebus, el însuşi un rebusist de excepţie, a fost şi redactor la ECRAN MAGAZIN, revistă de cinematografie, cultură etc. O serie de vedete ce s-au consacrat apoi, MIHAI TRĂISARIU, PAULA SELING, FUEGO, TRUPA 3 SUD EST, îi pot mulţumi din plin acestui OM DE MARE CALITATE. Datorită lui, ei au ajuns unde sunt.

Domnul Deliu este şi un pelerin, a vizitat, cred, întreaga lume. O serie de muzee ale lumii, o serie de lucruri de peste mări şi ţări ne-au fost zugrăvite cu profesionalism şi măestrie în paginile publicaţiilor mai sus amintite de către acest , îmi permit să spun, Domn Trandafir al presei româneşti .

Nu pot să nu remarc prezenţa constantă a Domniei sale la Festivalul de Romanţă de la Târgovişte, festival autumnal cu parfum de timp străvechi. Este un specialist în mai multe domenii, ca să spun aşa. Câteva poze ale Dlui HORIA C.DELIU vor autentifica cele spuse de mine.

Din partea mea, cu sinceritate şi respect, să ne trăiţi Domnule Deliu, să ne trăiţi că trebuiţi !

Articol semnat: Schipor Stelian

One Comment

  1. Felicitarii pentru siteul dvs.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *