Sunteti invitati sa participati la studiul de cercetare intitulat Starea Actuala si Dificultatile in Aplicarea Legislatiei Dizabilitatii în Romania: Perceptia Persoanelor cu Dizabilitati si a Profesionalilor.

Scopul acestui proiect este studierea situatiei actuale privind implementarea legislatiei dizabilitatii. Parerea dumneavoastra este foarte importanta.  Ca sa va calificati pentru acest studiu, trebuie sa aveti o dizabilitate sau prin profesia dumneavoastra sa fiti angajati in serviciul
persoanelor cu dizabilitati. Varsta minima de participare este de 18 ani.

Daca sunteti de acord sa participati veti fi rugat sa completati un chestionar prin internet ceea ce necesita in jur de 10-15 minute.

Daca v-ati hotarat sa participati, alegeti chestionarul care vi se potriveste. Daca linkul direct din email nu functioneaza, copiati adresa in browserul dumneavoastra.

Persoane cu Dizabilitati urmati acest link:
http://www.zoomeran g.com/Survey/ WEB22AF5752JAS

One Comment

  1. Sunt o mama care are 2 copii cu distrofie musculara si as dori sa aflu mai multe informatii despre asociatiadistroficilormusculari si sa iau legatura cu d-nul GHEORGHE FIGHIR ,noi fiind din Iasi.Nu stiu ce sa fac,cum sa-i ajut pe copii mei sa se lupte cu aceasta boala nemiloasa si pt care momentan nici eu ca mama nu fac fata cu bine uitandu-ma la ei cum sufera.Multumesc anticipat si sper sa primesc macar un sfat deoarece conteaza enorm in astfel de situatii

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *