http://www.ong-online.eu/2010/03/asociatia-distroficilor-muscular-cauta.html

Asociatia Distroficilor Muscular cauta voluntari!

Post under la 02:00 Publicat de steiul

Ma numesc Druta Oana Catalina, sunt membru voluntar in biroul directorial al Asociatiei Distroficilor Muscular din Romania cu sediul central in loc. Valcele , jud. Covasna va adresez o rugaminte in numele bolnavilor de distrofie musculara de a ne acorda consultanta gratuita pentru accesarea fondurilor nerambursabile pe infrastructura: reabilitarea cladirii in care vrem sa activam si in momentul de fata nu se poate pentru ca nu sunt conditii umane. Initial vrem sa aducem in prim plan un atelier de creatie unde persoanele cu dizabilitati isi vor afirma talentul prin expozitii ale tuturor creatiilor.

Daca veti raspunde favorabil prezentei solicitari, 1200 de persoane suferinde de aceasta afectiune vor invata sa zambeasca. Sediul nostru este in imediata apropiere a singurului spital din tara ce diagnosticheaza si monitorizeaza distrofiile musculare. Imaginati-va o forma de evadare atunci cand o persoana este in spital. Acesta este un obiectiv important al nostru.
Activitatea Asociatiei ADMR se bazeaza pe modelul social al dizabilitatii, pe faptul ca dizabilitatea este consecinta in plan social a unei afectiuni si, ca atare, societatea este aceea care trebuie sa se schimbe pentru a asigura incluziunea deplina a persoanelor cu dizabilitati.
La fel ca orice alta organizatie care trebuie sa stranga bani, sa se faca cunoscuta in cadrul comunitatii, sa adere la programe, sa depinda de sponsori, avem multe sarcini de realizat. Omul are nevoie de sanse, iar pentru a-si valorifica sansele cei cu nevoi mai speciale, au nevoie de stimulare, educatie, apreciere si respect.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *